Selecteer een pagina

Voicemail inspreken

Op de juiste manier

Met voicemail kunnen mensen een boodschap achter laten terwijl jij op dat moment niet beschikbaar bent. Een soort digitale secretaresse. Wil jij ook graag een telefoonstem?

Voicemail tekst voor
particulieren en bedrijven

Er is een groot verschil tussen de voicemailtekst van particulieren en die van bedrijven. Dat is logisch. Je privé voicemail is over het algemeen bedoeld voor familie, vrienden en kennissen.

Zakelijke voicemail is voor je klanten, of potentiële klanten. Die wil je die niet op een lollige, of populaire manier te woord staan als je er even niet bent om de telefoon op te nemen.

Sander voice over stem

Studio Voice over stem

Hi, ik ben Sander, Nederlandse voice-over
voor jouw telefooncentrale

Met een voicemail kort en bondig vergroot je de kans dat de beller deze afluistert en een boodschap achterlaat. Ga je een privé voicemail inspreken, maak de tekst dan niet langer dan ongeveer 10 seconden.

Voor professionele voicemail tekst geldt ook dat de boodschap kort en bondig moet zijn. Maar zorg wel voor een duidelijk verhaal. Je wilt immers dat jouw klant of potentiële klant je nog eens terugbelt, of in elk geval zijn of haar naam en nummer inspreekt.

Langdradige voicemail teksten leiden er vaak toe dat de beller vroegtijdig afhaakt. Laat weten wanneer je wel weer bereikbaar bent. Geef bijvoorbeeld de openingstijden door. Of verwijs naar je website. Zorg dat er relevante informatie op die website staat, anders kan je dat beter achterwege laten.

Tip: Als je gebruik maakt van een keuzemenu, zorg er dan voor dat de beller niet eindeloos keuzes hoeft te maken. Veel mensen haken dan af. En degenen die niet afhaken, omdat ze je persé willen spreken zijn dan vaak geïrriteerd.

Wat kost voicemail inspreken?

Voor de kosten hoef je het eigenlijk niet te laten. Bij mij kun je al terecht vanaf 75 euro. Daar hoef je het dus niet voor te laten. Heb je dus een voice response systeem, antwoordapparaat of IVR dat je in gebruik wilt nemen, neem dan even contact op.

Ook als je niet tevreden bent met de huidige invulling van je zakelijke voicemail kan je bij mij prima terecht. Dan kan ik een offerte voor je maken.

Het belang van een goede voicemail tekst

Met name voor bedrijven is een goede voicemail van essentieel belang. Het is het visitekaartje van je bedrijf tijdens jouw afwezigheid. Als de telefoon niet opgenomen wordt, of de voicemail tekst is rommelig of onduidelijk ingesproken, kan dat je klanten en dus geld kosten.

Daar zit je natuurlijk niet op te wachten en dat hoeft ook helemaal niet. Ben je niet goed in het schrijven van tekst, of voel je je onzeker over het inspreken van je voicemailbericht, dan kan je het voor een bescheiden bedrag uitbesteden. Alles wordt ingesproken in een professionele audiostudio en aangeleverd in de juiste bestandsformaten.

 

Opdrachtgevers

Voor onderstaande opdrachtgevers heb ik de telefooncentrale mogen inspreken

Opname nodig?

Heb je een tekst die kan worden ingesproken?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vul het formulier in.

Niets is te gek, als ervaren stemacteur krijg ik uiteenlopende vragen.
Binnen 2 uur probeer ik te reageren.

Groet,
Sander, voice-over

Contact opnemen Telefoonstem

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam